Skillz Performance Training

Skillz Performance Training is ontwikkeld voor spelers van 6-18 jaar die de voetbaltechniek al redelijk goed tot uitstekend beheersen. De spelers worden uitgedaagd op onderwerpen als kijkgedrag, reactievermogen, loskomen van je man en nog veel meer. Hiernaast gaan onze spelers de klas in met Skillz Class waarbij we de spelers nog bewuster maken van de leerstof door middel van videoanalyse en andere werkvormen die volledig aansluiten op hetgeen ze op het veld geleerd hebben.

We bieden 2 niveau’s aan bij Skillz Performance training en wij bepalen het niveau van de deelnemers tijdens onze Try-Outs. Afhankelijk van de uitslag wordt je ingedeeld op het juiste niveau. Spelers die bij een Betaald Voetbal Organiseren (BVO) spelen, in een KNVB JPN selectie spelen of door ons geselecteerd zijn tijdens eerdere cursussen stromen in bij Skillz Performance Advanced. Skillz Performance Starter zijn geschikt voor spelers die de basistechnieken al op een redelijk goed niveau kunnen uitvoeren. Na afloop van deze cursus ontvangt elke speler een rapport over zijn of haar ontwikkeling.

Doelgroep

Spelers die technisch al redelijk goed tot uitstekend bezitten. Spelers uitkomend voor een KNVB JPN selectie/een BVO/of door Skillz geselecteerd stromen in op Level 3.

 

Leeftijd

Performance                 : 6-12 jaar
Performance PRO        : 8-12 jaar
Performance PRO        : 13-18 jaar

 

Niveau

2 niveaus

 

Cursusduur

10 weken, 1 inhaalles

 

Lesduur

Performance
90 min 2x SkillzClass en fruit
Performance PRO
120 min 2x SkillzClass en fruit
Performance PRO
120 min 2x SkillzClass en fruit

 

Diploma

Ja

Kosten

Performance
€180,-
Performance PRo
€210,-

 

Skillz Kleding

Spelers zijn verplicht te trainen in Skillz Kleding. Starters ontvangen voor een gereduceerd bedrag een Adidas Debuutpakket ter waarde van €59,95. Hiervoor ontvang je een unieke kortingscode. Met deze kortingscode kan je in onze webshop de Skillz Kleding aanschaffen. Deze unieke code is geldig tot de 3e cursus week. Heb je dan nog geen kleding aangeschaft kan je niet meer deelnemen aan de cursus.

 

Voor herinschrijvers is het niet meer nodig om kleding aan te schaffen. Na het volgen van minimaal 2 cursussen (met uitzondering van 1 op 1 en DUO trainingen) is het weer mogelijk om na 1 jaar voor €30,- een Skillz Transferpakket aan te schaffen. Extra kleding kan altijd aangeschaft worden volgens reguliere Skillz prijzen.

DEN HAAG

 

ZONDAG

 

Startdatum:

12 september 2021

 

Tijd:
Performance
10.00 tot 11.30
Performance PRO (8-12 jr)
10.00 tot 12.00
Performance PRO (13-18 jr)
12.45 tot 14.45

 

Locatie:
FC Skillz, Guido de Moorstraat 35 te Wateringen