MINI SKILLZ

Voor kinderen van 4/5 jaar hebben we de training MINI Skillz ontwikkeld. Tijdens deze cursus leert je kind voetballen op een dicatisch- en pedagogisch verantwoorde wijze zonder afbreuk te doen aan het doel: Echt leren voetballen. Deze cursus heeft een duur van 10 weken met lessen van 60 minuten en een groepsgrootte van 8 tot max. 10 kinderen. Afhankelijk van het seizoen bieden we tevens verkorte cursussen aan van 5 tot 8 weken.

Doelgroep

Serieus voetbal op het ontwikkelingsniveau van kleuters. Dit is voor kleuters die echt willen leren voetballen.

 

Leeftijd

4 en 5 jaar

 

Cursusduur

10 weken, 1 inhaalles

 

Lesduur

60 min

 

Diploma

Ja

 

Kosten

€145,-

 

Skillz Kleding

Spelers zijn verplicht te trainen in Skillz Kleding. Starters ontvangen voor een gereduceerd bedrag een Adidas Debuutpakket ter waarde van €59,95. Hiervoor ontvang je een unieke kortingscode. Met deze kortingscode kan je in onze webshop de Skillz Kleding aanschaffen. Deze unieke code is geldig tot de 3e cursus week. Heb je dan nog geen kleding aangeschaft kan je niet meer deelnemen aan de cursus.

 

Voor herinschrijvers is het niet meer nodig om kleding aan te schaffen. Na het volgen van minimaal 2 cursussen (met uitzondering van 1 op 1 en DUO trainingen) is het weer mogelijk om na 1 jaar voor €30,- een Skillz Transferpakket aan te schaffen. Extra kleding kan altijd aangeschaft worden volgens reguliere Skillz prijzen.

Try-Out

Voordat wij de jongste voetballertjes laten deelnemen aan MINI Skillz vindt er altijd een ‘selectietraining’ plaats die wij Try-Outs noemen.

 

Tijdens deze Try-Outs gaan wij kijken of je kind al klaar is om deel te nemen aan MINI Skillz en op basis van de training zullen we de kinderen die geplaatst zijn indelen op basis van hun startniveau. Uit ervaring weten we dat bijna elk kind kan deelnemen alleen kan het natuurlijk voorkomen dat je kind nog  niet klaar is om in groepsverband te trainen. In dat geval plaatsen we je kind terug op de wachtlijst en nodigen we hem of haar uit voor de volgende training die een paar maanden later plaatsvindt. We zijn hier altijd heel eerlijk in en we gaan graag goed om met jullie kostbaarste bezit. Een paar maanden op die leeftijd maakt al een heel groot verschil.

 

De kosten voor de Try-Out bedragen €5,-

 

DEN HAAG

 

ZONDAG

 

Startdata:

12 september 2021

 

Tijd: 12.45 tot 13.45

 

Locatie: 

FC Skillz, Guido de Moorstraat 35 te Wateringen