FC Skillz

 

 

Football Club Skillz
In augustus 2019 zijn wij met onze eigen jeugdopleiding FC Skillz van start gegaan. Naast onze voetbalschool spelen wij nu ook in de KNVB competitie. FC Skillz heeft op dit moment 10 jeugdteams; U8(2x), U10(2x), U11, U12, U13, U15, U17 en U19. Alle teams spelen in de hoofdklasse met teams die wij samengesteld hebben na onze talentendagen in april. 

 

 

Onze Visie
Wij geloven dat een voetbalclub waar geleerd en goede prestaties geleverd worden ook gepaard kan gaan met veel plezier. Wij hebben een plek gecreëerd waar je fouten mag maken en waar je ook geleerd wordt hoe je het de volgende keer beter kan doen. Een plek waar trainers liefde voor het spel hebben en passie voor hun vak maar ook het geduld kunnen opbrengen om iets aan te leren of zelf te leren. Een hecht collectief van trainers, spelers en ouders die spelers willen ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen binnen hun vermogen.

 

 

 

Hoe?
De jeugdopleiding van FC Skillz wordt verzorgd door Voetbalschool Skillz en wij hebben onze techniek-, performance- en keeperstrainingen geïntegreerd in de trainingen. Je hoeft dus niet meer naar een voetbalschool om jezelf compleet te ontwikkelen.

 

 

Onze organisatie stelt de spelers, trainers en ouders in staat om te focussen op de opleiding van de spelers en het ondersteunen van de spelers in het ontwikkelen van een goede sportmentaliteit. Met een frisse visie sturen wij op ontwikkeling!

 

Hiernaast hechten wij veel waarde aan eerlijkheid naar kinderen en ouders en verwachten wij positief gedrag op en rondom het veld.We zijn een positief voorbeeld in de voetballerij.

 

Onze opleiding deelnemen brengt ook kosten met zich mee die hoger liggen dan de gemiddelde contributie bij voetbalclubs. Zeer talentvolle spelers met minder financieel kapitaal willen wij ook graag een kans willen bieden. Voor deze spelers heeft onze stichting Skillz Foundation een sportbeurs beschikbaar en na een intake beslissen wij of een speler hiervoor in aanmerking komt. 

 

B&B Healthcare ondersteunt onze spelers en trainers bij blessures en zorgt er met hun specialisten voor dat onze spelers zo snel en goed mogelijk herstellen. Daarnaast ondersteunen zij ook in voedingsadvies, blessurepreventie en brengen zij hun wetenschappelijke kennis en ervaring in over de fysiologie van de spelers zodat wij onze spelers op verantwoorde wijze optimaal ontwikkelen.

 

Inschrijven FC Skillz
FC Skillz kent geen open inschrijfmogelijkheid. Denk je dat jij of je zoon of dochter het in zich heeft om in onze selecties met goede spelers en de juiste drive om zich heen te spelen? Meld dan aan voor onze talentendagen.  Zodra we weer de velden mogen betreden zullen we een talentendag organiseren voor spelers en keepers. Uit alle deelnemers zullen wij de spelers selecteren die het beste passen binnen de visie van onze jeugdopleiding. Interesse in onze opleiding? Meld je dan aan voor een talentendag en wie weet speel jij het aankomend seizoen voor FC Skillz!

 

AANMELDEN TALENTENDAG