mrt 3, 3 maanden geleden

Samenwerking Voetbalschool Skillz en B&B Healthcare

Voetbal en fysiotherapie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alle spelers krijgen op een moment te maken met een blessure of de groeispurt. Belangrijk voor de ontwikkeling is dat je als ouder het juiste advies krijgt en als speler goed en snel geholpen wordt. Een logische stap voor Skillz om op zoek te gaan naar een partner met expertise die voldoet aan onze hoge eisen en net als wij de beste willen zijn binnen hun vakgebied. En die partner hebben we gevonden in B&B Healthcare!

De methode die B&B Healthcare in al haar disciplines hanteert, is afkomstig uit de topsport. De initiatiefnemers van B&B (Sander Brok en Wouter van Beek) hebben beiden op hoog niveau gesport en hebben hieruit de topsport filosofie overgenomen en vertaald naar een systeem dat voor iedereen een oplossing biedt op het niveau van de individuele persoon. Dit is uitgemond in het TRP-programma (=topsport revalidatie programma). Het TRP-programma, samen met de SMART uitgangspunten zorgt voor een hoge kwaliteit in behandelstrategieën en een verkorte revalidatieperiode van uw blessures.

Wat betekent dit voor onze spelers en team?

- SkillzKids, Skillz Performance Players en Skillz Trainers kunnen binnen 24 uur terecht op meerdere locaties van B&B zoals het Sport Medisch Centrum op Sportcampus Zuiderpark.

- Korte lijnen met meerdere disciplines in het B&B specialisten team: diëtist, sportpsycholoog, orthopeed, sportart en podoloog. Het voordeel hiervan is dat spelers op deze wijze vaak sneller en beter geholpen kunnen worden dan bij de eigen club specialisten.

- Skillz trainers worden bijgeschoold op het gebied van blessurepreventie, voeding en EHBSO en kunnen de B&B specialisten raadplegen voor wetenschappelijke onderbouwing van onze trainingsvormen. Zo zorgen we er o.a. voor dat ons team verder ontwikkelt.

- De expertise van B&B wordt ingebracht in onze oefeningen en je kunt herstellen terwijl je leert bij Skillz. Jordy van Tol van B&B heeft bijvoorbeeld op basis van ons trainingsprogramma een Skillz warming-up ontwikkeld.

- Aanwezigheid fysiotherapeut bij onze wedstrijden, toernooien en drukste trainingsdagen.

We zijn op de achtergrond al een paar maanden partners maar we maken het nu officieel. Welkom bij Skillz B&B!

B&B begeleidt op dit moment o.a.:
Eredivisie voetbal vrouwen ADO Den Haag
Eredivisie beachvolleybal Grand Slam
DELA Beach Open en het WK
Het Nederlands Beach handbalteam dames
Musical Disney The Lion King
1ste divisie handbalvereniging Hercules uit Den Haag
1ste divisie handbalvereniging EHC uit Leidschendam
Eredivisie rugbyclub HRC uit Den Haag
Eredivisie honkbal The Storks uit Den Haag
Promotiedivisie basketbal Cobranova uit Voorburg

WhatsApp Image 2019-03-02 at 13.09.16

WhatsApp Image 2019-03-02 at 13.09.16 (1)

WhatsApp Image 2019-03-03 at 11.14.30 (1)

WhatsApp Image 2019-03-03 at 11.14.30

Deel "Samenwerking Voetbalschool Skillz en B&B Healthcare" via

Leave a Reply

More in Nieuws
apr 27, 3 weken geleden

Dailey naar ADO Den Haag

Gefeliciteerd Dailey Moes met deze mooie stap van Quick naar ADO Den Haag je hebt het waargemaakt zoals je performance trainers Freddy, Raoul, Mano en Ryan al verwacht hadden. Trots…

Read   Comments are off
apr 22, 4 weken geleden

UITSLAG FC SKILLZ TRY-OUTS TALENTENDAG U8-13

Beste speler, Naar aanleiding van je deelname aan de FC Skillz Try-Outs – Talentendag U8-U13, berichten wij je het volgende. Tot onze spijt moeten wij je langs deze weg meedelen, dat je niet geselecteerd bent voor een vervolgtraining. Het team …

Read   Comments are off
apr 20, 4 weken geleden

Meivakantie!

We hebben samen met de SkillzKids van vrijdag de vakantie heerlijk van start laten gaan. Heerlijk weer, keihard getraind en tijd voor een welverdiende VAKANTIEEEE!!!! START CURSUSSEN – INSCHRIJVING GEOPEND! WOENSDAG 8 MEI Direct na de vakantie …

Read   Comments are off