mrt 3, 3 weken geleden

Samenwerking Voetbalschool Skillz en B&B Healthcare

Voetbal en fysiotherapie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alle spelers krijgen op een moment te maken met een blessure of de groeispurt. Belangrijk voor de ontwikkeling is dat je als ouder het juiste advies krijgt en als speler goed en snel geholpen wordt. Een logische stap voor Skillz om op zoek te gaan naar een partner met expertise die voldoet aan onze hoge eisen en net als wij de beste willen zijn binnen hun vakgebied. En die partner hebben we gevonden in B&B Healthcare!

De methode die B&B Healthcare in al haar disciplines hanteert, is afkomstig uit de topsport. De initiatiefnemers van B&B (Sander Brok en Wouter van Beek) hebben beiden op hoog niveau gesport en hebben hieruit de topsport filosofie overgenomen en vertaald naar een systeem dat voor iedereen een oplossing biedt op het niveau van de individuele persoon. Dit is uitgemond in het TRP-programma (=topsport revalidatie programma). Het TRP-programma, samen met de SMART uitgangspunten zorgt voor een hoge kwaliteit in behandelstrategieën en een verkorte revalidatieperiode van uw blessures.

Wat betekent dit voor onze spelers en team?

- SkillzKids, Skillz Performance Players en Skillz Trainers kunnen binnen 24 uur terecht op meerdere locaties van B&B zoals het Sport Medisch Centrum op Sportcampus Zuiderpark.

- Korte lijnen met meerdere disciplines in het B&B specialisten team: diëtist, sportpsycholoog, orthopeed, sportart en podoloog. Het voordeel hiervan is dat spelers op deze wijze vaak sneller en beter geholpen kunnen worden dan bij de eigen club specialisten.

- Skillz trainers worden bijgeschoold op het gebied van blessurepreventie, voeding en EHBSO en kunnen de B&B specialisten raadplegen voor wetenschappelijke onderbouwing van onze trainingsvormen. Zo zorgen we er o.a. voor dat ons team verder ontwikkelt.

- De expertise van B&B wordt ingebracht in onze oefeningen en je kunt herstellen terwijl je leert bij Skillz. Jordy van Tol van B&B heeft bijvoorbeeld op basis van ons trainingsprogramma een Skillz warming-up ontwikkeld.

- Aanwezigheid fysiotherapeut bij onze wedstrijden, toernooien en drukste trainingsdagen.

We zijn op de achtergrond al een paar maanden partners maar we maken het nu officieel. Welkom bij Skillz B&B!

B&B begeleidt op dit moment o.a.:
Eredivisie voetbal vrouwen ADO Den Haag
Eredivisie beachvolleybal Grand Slam
DELA Beach Open en het WK
Het Nederlands Beach handbalteam dames
Musical Disney The Lion King
1ste divisie handbalvereniging Hercules uit Den Haag
1ste divisie handbalvereniging EHC uit Leidschendam
Eredivisie rugbyclub HRC uit Den Haag
Eredivisie honkbal The Storks uit Den Haag
Promotiedivisie basketbal Cobranova uit Voorburg

WhatsApp Image 2019-03-02 at 13.09.16

WhatsApp Image 2019-03-02 at 13.09.16 (1)

WhatsApp Image 2019-03-03 at 11.14.30 (1)

WhatsApp Image 2019-03-03 at 11.14.30

Deel "Samenwerking Voetbalschool Skillz en B&B Healthcare" via

Leave a Reply

More in Nieuws
mrt 3, 3 weken geleden

Samenwerking Voetbalschool Skillz en B&B Healthcare

Voetbal en fysiotherapie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alle spelers krijgen op een moment te maken met een blessure of de groeispurt. Belangrijk voor de ontwikkeling is dat je als ouder het juiste advies krijgt en als speler goed en snel g…

Read   Comments are off
feb 19, 1 maand geleden

Mano Jongmans als trainer aan de slag bij Skillz!

Hoofdtrainer Benito heeft weer een Skillz trainerstalent ontdekt en sommigen hebben hem bij ons al in actie gezien: Mano Jongmans! Mano speelt in het eerste van HVV en is daar hoofdtrainer van HVV JO-10. Zijn voetbalervaring heeft hij opgedaan in de …

Read   Comments are off
jan 25, 2 maanden geleden

SKILLZ TRY-OUTS & SELECTIETRAINING VERSCHUIFT EEN WEEK

Beste ouders, Na controle van de velden zijn deze vandaag nog niet bespeelbaar vanwege de bevroren ondergrond op natuurgras en het ijs op het kunstgras. We houden alle kinderen graag heel en gladheid kan voor blessures zorgen. Hiernaast gaat het rege…

Read   Comments are off