Informatie

Skillz voor wie?
Of je nou talent hebt of niet, voetbal Skillz kun je leren! Voetbalschool Skillz biedt trainingen in Den Haag en omstreken van een hoge kwaliteit zodat jeugdspelers van 4 t/m 16 jaar zich op een zo effectief mogelijke manier ontwikkelen. Want dit zijn de leeftijden waarop de jeugdspeler motorisch het meeste leert. Door controle te krijgen over de bal en de juiste technieken op het juiste moment in te zetten, kun je altijd de juiste bijdrage leveren aan het spel van je team. Maar ook als je nog niet ingeschreven bent bij een voetbalclub, kun je deelnemen aan de cursus. Wij plaatsen onze pupillen in gelijkwaardige groepen omdat de ontwikkeling van onze jeugdspelers voor ons het belangrijkst is.

Skillz Trainingen
De duur van een techniekcursus is 10 weken en elke les duurt 1.5 uur. Wij kiezen voor een langere lesduur omdat wij geloven dat je meer kunt leren als het in een goed tempo gebeurt. Wij nemen de tijd om te instrueren en corrigeren. Voor onze jongere spelers van 4 en 5 jaar hebben we MINI Skillz ontwikkeld. De training voor hen duurt 1 uur omdat zulke kleine voetballers wel hun aandacht erbij moeten kunnen houden.

Daarnaast houden wij goed bij op welk niveau de jeugdspeler zit. Komt de jeugdspeler voor een vervolgcursus en is hij voldoende ontwikkeld, dan schuift hij door naar een groep die verder ontwikkeld is. Na afloop van een cursus ontvangt de jeugdspeler een certificaat.

Baas over de bal wordt je niet zonder er iets voor te doen. Behalve functionele basistechnieken leert en/of verbetert de jeugdspeler tijdens onze cursussen de volgende Skillz:

  • Looptechniek
  • Stabiliteit door middel van krachttraining
  • Pass- en traptechniek
  • Kappen en draaien
  • Schijn- en passeerbewegingen
  • Balaanname
  • Controleren en domineren
  • Afmaken op het doel
  • Snel voetenwerk (souplesse)
  • Dribbelen en drijven

Uiteraard kun je met specifieke wensen ook bij ons terecht. Naast techniek- en looptraining verzorgen wij ook clinics en Skillz 1 op 1 of Duotraining. Stuur ons een bericht via het contactformulier en dan nemen we snel contact met je op. Klik hier om ons aanbod te bekijken.

Skillz geeft meer
Spelers van Voetbalschool Skillz krijgen bij de eerste inschrijving een kledingpakket cadeau bestaande uit een shirt, sweater, driekwart broek en sokken. Het enige dat we van je verwachten is dat je deze draagt tijdens de trainingen.

Maar er is meer…
Als speler van Voetbalschool Skillz krijg je 10% korting op voetbalschoenen, scheenbeschermers en alles wat je nodig hebt om te kunnen voetballen bij 100% Voetbal.