Aanbod Voetbalschool Skillz

MINI Skillz
Voor kinderen van 4/5 jaar hebben we de training MINI Skillz ontwikkeld. Tijdens deze cursus leert je kind voetballen op een dicatisch- en pedagogisch verantwoorde wijze zonder afbreuk te doen aan het doel: Echt leren voetballen. Deze cursus duurt 10 weken met lessen van een uur en een groepsgrootte van 8 tot max. 10 kinderen.
Klik hier voor de startdata en details van MINI SKILLZ

Skillz Techniektraining
De techniektraining vind plaats op de woensdagmiddag, vrijdagavond, zondagochtend en zondagmiddag waarbij spelers 10 weken lang intensieve techniektraining ontvangen in gelijkwaardige groepen van 8 tot max. 10 spelers. We bieden tevens verkorte cursussen aan van 5 tot 8 weken. We trainen met verschillende niveaus op dezelfde tijd. Dit heeft als voordeel dat een speler die een goede groei doormaakt, kan doorstromen naar een groep die verder gevorderd is. Onze trainers hebben het allemaal in de voeten en kunnen je hierdoor uitstekend uitleggen hoe jij ook baas over de bal wordt.
Klik hier voor de startdata en details van Skillz Techniektrainingen

Skillz Keeperstraining
Op de woensdagen gaan wij met Skillz Keeperstraining aan de slag in kleine groepen van maximaal 4 keepers. We focussen behalve op de basistechniek die je als keeper moet hebben, op de positie, het meevoetballen, de keuzes die je als keeper moet maken, vangtechnieken met voetenwerk, het coachen en niet het minste de bewustwording van de keeper. Nieuw zijn de Skillz Keepers Clinics waarbij we 2 keer per cursusperiode wedstrijdecht trainen met onze Skillz Performance spelers om het geleerde goed in de praktijk te brengen. Al onze keepers krijgen forse korting op handschoenen en de beste keepers van de de cursussen zullen we belonen met een sponsordeal van Skillz en Elite Sport. Om de kwaliteit te garanderen hebben we maar een beperkt aantal plekken.
Klik hier voor de startdata en details van Skillz Keeperstraining

Skillz Performance Training
Skillz Performance Training is ontwikkeld om spelers van 8-12 jaar die bij een BVO spelen of geselecteerd zijn door Skillz en voor spelers van 13-19 jaar van elk niveau. Het doel van de training is spelers compleet te ontwikkelen door te focussen op fysieke kracht, technische vaardigheid en inzicht. Daarnaast krijg je door Skillz Performance Training meer inzicht in je eigen gedrag en spel. Door dit inzicht ben je in staat om jezelf te coachen naar succes en het helpt je bij alle veranderingen en keuzemomenten die er nog komen gaan. Klik hier voor meer informatie over Skillz Performance Training

Skillz 1 op 1 training & Skillz Duotraining
Wil je intensievere training op 1 of meerdere specifieke aspecten van voetbal of heb jij een voetbalprobleem die je het liefst snel wil oplossen. Dat kan via Skillz 1 op 1 training. Je koopt 5 lessen van 45 minuten in en ben je ouder dan 15, dan train je een uur. Wij garanderen zichtbare verbetering van de meeste ontwikkelpunten in maar 5 lessen door Skillz Quick Fixing toe te passen. Een door Skillz ontwikkelde methode dat zorgt voor een hoog leerrendement. Afhankelijk van je ontwikkelpunt(en) plannen wij een gespecialiseerde trainer in. Uiteraard mag je zelf ook kiezen voor een trainer. Je hebt keuze uit 1 op 1 training en duotraining.
Klik hier voor meer informatie

Skillz Winterfit/Zomerfit
De winterfit en Zomerfit cursus tijdens de winter- en zomerstop houdt je in een paar weken tijd fit en maakt je vaardig om na stop weer lekker scherp te starten bij je eigen voetbalclub. Bij deze cursus heb je de mogelijkheid om je trainingsdagen zo goed als mogelijk te laten sluiten aan je beschikbare tijd. Tijdens deze 3 weekse cursus train je twee (winter) of drie (zomer) keer in de week. We werken aan je optimale snelheid, wendbaarheid, explosiviteit en core stability gecombineerd met techniektraining.
Klik hier voor de startdata en details van winter/zomerfit

Skillz Soccer Camp 2019
Tijdens de eerste week van de zomervakantie onze voetbalkamp gepland. Maar Skillz Soccer Camp is anders dan alle andere kampen. Het is een camp waarbij we elke dag kwaliteitstrainingen en spel aanbieden. Gevarieerd eten en drinken is inbegrepen. We starten de dag om 10.00 en om 16:00 kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Reken er op dat we goed zorgen voor de spelers zoals bij onze cursussen en dat hij/zij veel plezier zal beleven. En als extra krijgen de kids ook een exclusief Skillz Soccer Camp shirt kado!

Klik hier voor meer informatie

Skillz Soccer Party
Voetbalschool Skillz heeft ook Party Skillz. Het voetbalplezier tijdens onze feestje is voor voetballers van alle niveau’s, maar ook voor kids die geen ervaring met voetbal hebben. Het feestje duurt twee uur en je krijgt daarvoor:
- Een feestje voor maximaal 12 kinderen
- Ca. 1.5 uur voetbalplezier op het veld
- Onbeperkt ranja
- Een kleine versnapering voor alle kinderen
- Een kado voor de jarige en een certificaat voor alle deelnemers

Het is ook mogelijk om extra opties toe te voegen aan het feestje. Wij kunnen o.a. de taart en gepersonaliseerde traktaties verzorgen of een groot toernooi in samenwerking met onze partners. Een feestje boeken? Neem dan contact met ons op om de opties en kosten te bespreken via [email protected]

Skillz Clinics
Voetbalschool Skillz verzorgd Clinics op onze eigen locatie of de locatie van de aanvrager. Een Skillz Clinic duurt 1.5 tot 2 uur en de inhoud bepalen we na intake met de aanvrager. De prijs is op aanvraag. Een clinic boeken? Neem dan contact met ons op om de opties en kosten te bespreken via [email protected]